Yangın Kapısı Fiyatları No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu gibi olabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

ürkü bar yardımıyla mideerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Yangın bapları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini sınırlı bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki özlük saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların nüshası da insanoğluın çokluğuna nazaran kabil evetğunca arttırılmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak zirda bucak yer illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya dürüst ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın bapsı montajı külliyen profesyonel şekilde örgülması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çıdem üründe kusur yapılmaması gereken bir medarımaişetlemdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Panik bar sayesinde ciğererden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış örgülabilir.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik veya dairesel bir muhafaza içinde bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana ehil veya estetik Yangın Merdiveni Kapısı gamların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı insanoğlu evetşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page